Update: www.indorecepten.nl
Update: www.indorecepten.nl

Datum: 15-09-23

Een recept uitzoeken gaat nu nog eenvoudiger! Op de pagina "Naar de recepten" zijn nu ook de recepten zelf uit te zoeken en te selecteren.

Hoe gemakkelijk wordt het gemaakt. Let wel.... Indorecepten.nl is meer dan een recepten site.

Datum: 23-09-23

Men heeft mij vaker gevraagd om een "Indisch"groente/vlees recept of een gerecht welke speciaal geschikt is, voor kinderen. Het mag niet te pittig zijn, een gerecht met groente en vlees en snel klaar zijn, want kinderen hebben geen geduld en nooit tijd.

Ik ben eens iets gaan proberen. Vroeger heb ik al eens een gerecht gehad wat ongeveer hetzelfde was, maar helaas het recept en de naam heb ik niet meer. Dus ben ik gaan experimenteren en ik moet zeggen, het is geweldig geslaagd. Een snel en eenvoudig gerecht, met een heerlijke Indische smaak. Boontjes met gehakt op Indische wijze (speciaal voor kinderen)

Nieuw recept toegevoegd.

Datum: 26-09-23

Nieuw recept toegevoegd.

Gado gado is een Indonesisch groentegerecht wat heel eenvoudig te maken is. Eigenlijk is het niet niet veel meer dan een groentemix met eroverheen een schep pindasaus. Je hebt veel verschillende variaties, doch traditioneel wordt er taugé, tahoe, gekookte aardappel en een hardgekookt ei gebruikt, En natuurlijk de kroepoek.

Gado2
Gado2

Roys Indorecepten.nl heeft nu een nieuwe Blog gelanceerd met alleen recepten van Indonesische snacks. Lekker eenvoudig en mooie foto's van alle recepten zoals jullie van mij gewend zijn. Veel plezier met het lezen en bekijken van de recepten op deze nieuwe Blog. https://roysindosnacks.blogspot.com/

Datum: 28-09-23

Datum: 14-09-23

Nieuw recept toegevoegd.

Nieuw weetje

Wat is een cobek?

Cobek
Cobek

Nieuw recept toegevoegd.

Datum: 12-09-23

Nieuwe recepten toegevoegd.

Datum: 13-09-23

Heerlijke nasi goreng gemaakt volgens oma's recept.

Heerlijke nasi goreng volgens oma;s recept
Heerlijke nasi goreng volgens oma;s recept

"De Molukse keuken", wordt door de jonge generaties welbewust in stand gehouden. Het meest sprekende voorbeeld is wel de traditionele Molukse papeda, een glazige sagopap die behoort te worden geslurpt. Deze heeft een min of meer symbolische functie gekregen: "Je bent geen Molukker, als je geen papeda kunt eten."

Nieuw recept toegevoegd

Papeda
Papeda

Roysrecepten.nl is nu officieel vervangen door een nieuwe website www.indorecepten.nl en is NU OnLine

Datum: 10-09-23

Datum: 09-09-23

Datum: 11-09-23

De domeinnaam: Roysrecepten is nu doorgelinkt naar het nieuwe webadres van indorecepten.nl